Wij dragen zorg voor uw tuin.

Tuinontwerp

Als u als klant ons benaderd, zal er een vrijblijvende afspraak gemaakt worden, om uw tuin te bekijken, uw wensen te bespreken en advies te geven.

Zonder een weloverwogen ontwerp valt er geen mooie tuin aan te leggen. Er dient gelet te worden op de ligging, wensen, mate van onderhoud, alsmede de groei van de beplanting en de harmonie van materialen en natuurlijk het budget.

Één ding moet duidelijk zijn, een mooie tuin valt of staat met een sterk ontwerp. Een ontwerp wat past bij de bewoners van het huis. Dat klinkt misschien heel logisch, maar voor Hoveniersbedrijf Wever is dat het begin voor een geslaagd tuinontwerp. Maar ook de functie van de tuin is belangrijk. Hoe is de samenstelling van het gezin, wilt u weinig onderhoud of wilt u juist zelf veel tuinieren?

Heel veel vragen waarmee Hoveniersbedrijf Wever aan de slag gaat voor een op maat gesneden tuinontwerp met een persoonlijke uitstraling. Nadat het profiel duidelijk is geworden kijken we ook de ligging van de tuin, bepaalt zon en schaduw gebieden in uw tuin en belangrijk is ook te letten op grondsoort en vochtigheid. Pas daarna begint het wezenlijke ontwerp waarin lijnen, kleuren, geuren en spel van lichtpartijen een definitieve plaats krijgen


Wever Hoveniersbedrijf
Sinds de oprichting in 1990 hebben we vele tuinen ontworpen, aangelegd en onderhouden.